The Dialectical Get-Together - When You Come Back Down

Skaffa matkassen

Det är ju så smidigt som det är nu att man kan beställa maten via internet och då får man matkassen hem till dörren. Tänk va smidigt det är och man slipper att ge sig iväg till affären och trängas med alla andra eller ta med barnen direkt från dagis när dom är trötta och hungriga. Ja då är det ju så mycket smidigare att sätta sig vid datorn och beställa hem dom sakerna som man vill ha och behöver. Och så kommer någon hem med dom till en. Det är väldigt smidigt och ett sätt att spara tid och energi. Något som vi alla kan behöva ibland.

Varför inte prova påven månad och se hur det går

Ja man kan ju alltid prova på och se hur det känns och om man tycker om det. Man behöver ju äta hela tiden så det kan vara ett bra och enkelt sätt att göra det på så att man slipper att tänka för mycket på hur man ska hinna handla påväg hem från jobbet med barnen i bilen eller när man är sjuk och inte kan ta sig ut.
Då är det ju underbart att man kan beställa det hemifrån och man slipper att göra någon själv. Det tycker jag låter som en väldigt bra ide och som kan vara värt att prova på och så får man se vad man tycker och om det är något som man kan göra och som man känner är det som man vill göra och som kommer att bli ett sätt att underlätta i vardagen och göra att man får mer till över till annat som man känner att man måste göra och som man vill få gjort. Ja det är något att tänka på och som man kan göra för att underlätta för sig själv i vardagen.